مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام و عرض خسته نباشید.من سال94یک خودرو پراید خریداری کردم و قرار شد بعد از چند روز برای تعویض پلاک و تنظیم سند اقدام کنیم.ولی متاسفآنه صاحب سند که تمامی مدارک ماشین بنامش بود فوت کرده.توی این چند سال هم هرچی گشتم ورثه رو پیدا نکردم و انها هم به دنبال بنده نیومدن.حالا که نیاز به سند دارم باید چکار کنم.البته یک قولنامه دستی بین خودمان به امضا رسیده و دو نفر هم شاهد دارم که آنها هم امضا کرده اند.لطف کنید راهنمایی کنید باید چکار کنم که هم بتونم تعویض پلاک کنم و هم سند بنامم زده بشه.سپاس از لطفتون.

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام اگر مشخصات کامل وی را دارید از اداره ی ثبت احوال استعلام بگیرید برای یافتن ورثه

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با استعلام از ثبت احوال می توانید به مشخصات وراث دسترسی پیدا کرده و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک خودرو به طرفیت همه وراث مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.