مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه خودرو با گیربکس اتوماتیک

در بسیاری از کشورها می‌توان گواهینامه دنده اتومات گرفت و در این صورت تنها با خودرو اتومات رانندگی مجاز است و گواهینامه با کلمه اتومات صادر می‌شود. اما گواهینامه معمولی اجازه رانندگی با هر دو خودرو اتومات و دنده ای را می‌دهد. در ایران چگونه است ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

در ایران گواهینامه برای تمامی خودروها صادر میشود اما آزمون از خودروی دنده ای گرفته میشو