مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک نمیده صاحب پلاک

سلام بنده یک ماشینی روبابت بدهی ک ازیک بنده خداداشتم گرفتم ک اون ماشین سندوبرگ سبزش گم شده صاحب پلاک پیداکردم امانمیادوکالت بده میگ من ازاقای فلانی ک ماشین بهش فروختم شکایت کردم ک مال غیرفروخته حالاتکلیف من چی هست ب مدت 10روزهم روزنامه کردم ولی مدعی پیدانشده صاحب پلاکم درجریان ولی بازم نمیادوکالت بده تکلیف من چی هست این اقایی ک من ازش ماشین خریدم مدارک همه گم کرده فقط کارت ماشین باماشین ب من داده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون سند مالکیت خودرو به
نام شما نیست شما نمی تواند درخواست المثنی مدارک مالکیت را نمایید و فقط باید شکایت کنید و دادخواست مناسب را مطرح نمایید