مشاوره حقوقی رایگان - برخورد ماشین با حرکت دنده عقب به ماشین توقف کامل

سلام امروز در داخل روستا با ماشینم در حال حرکت بودم از یه خیابان می خواستم وارد خیابان دیگر شوم متوجه شدم ماشین سمند با دنده عقب با سرعت زیاد بطرف من آمد با توجه به اینکه من در آن لحظه وایسادم و حتی بوق زدم که متوجه من بشه ولی متاسفانه متوجه نشد و با سرعت به سپر جلوی ماشین من برخورد کرد پلیس آمد میگن پنجاه پنجاه مقصر هستید آیا این نظریه درسته؟ باتوجه به اینکه خسارت ماشین من خیلی زیاد و ظرفی که با دنده عقب با من برخورد کرد جزئی بود.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی داره که ایاشماهم مرتکب تقصیر شده اید یانه مثلا درجایی که توقف ممنوع بوده ایستاده باشید یا ازجایی که نباید عبورمیکردید ولی عبورکردید درهرحال میتوانید به نظریه کارشناس وکروکی اعتراض کنید