مشاوره حقوقی رایگان - مستمری و دریافت حقوق

با سلام بنده در سال 82 در منطقه عملیاتی در حین ماموریت در میدان مین از ناحیه اعصاب و روان و هر دو گوش دچار سانحه گردیده و کمیسیون 120 آجا با 26 درصد ازکارافتادگی مشمول بند الف ماده 108 رای به جانبازی مشارالیه صادر نموده که هیچگونه خدماتی از قبیل بیمه و مستمری دریافت نمی نمایم و حتی در بنیاد هم بدون درصد میباشم لطفا راهنمایی کنید چگونه از ارتش و یگان خدمتی خدمات دریافت نمایم.باتشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام خدمت شما جانباز گرامی.در صورت عدم پرداخت میتوانید از طریق طرح دعوی به طرفیت ارتش اقدام کنید