مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی درحین خدمت سربازی

باسلام بنده درسال 87 اعزام به خدمت شدم و درسال 88در ورزش صبحگاهی مینیسک و رباط پای چپم پاره شد و رفتم به درمانگاه ولی اونها فقط امپول بهم زدن و الان بعد چندسال پاهام بدجور درد میگیره و کار کردن برام سخت شده میخواستم بدونم ایا میتونم پیگیری کنم؟
و اگه میشه کجا باید پیگیری کنم؟
درضمن من مدرکی در این موضوع ندارم چون درمانگاه فقط یه امپول بهم زد و حتی به بیمارستانم منتقلم نکردن برای عکس برداری که بفهمم رباط پاهام پاره شده ممنون میشم راهنماییم کنید بنده در ارتش خدمت کردم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،می توانی پیگیری کنی و احتمال موفقیت شما خیلی ضعیف است. چون دلایل و مدارک کافی نداری.