مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام خسته نباشید پدرشوهرم شکایت استرداد طلاجات به مقدار 37 گرم کردن 2 تا وکیل گرفتن 4 تا شاهد معرفی کردن که شاهد ها از بستگان نزدیک هستن و ذینفع محسوب میشن فاکتور دارن و عکس و فیلم و ادعا کردن به صورت امانت به من دادن و تعهد گرفتن که در صورت وجود عین طلاجات من پس میدم و در صورت تلف مثل یا پولش رو پرداخت میکنم اما طلاها در اصل هبه بودن و من به هیچچ عنوان چه شفاهی و چه کتبی تعهدی ندادم در اصل برای خودم خریده بودن.فاکتور به نام خانوادگی نوشته شده و هرکسی که با همون نام خانوادگی باشه میتونه طلاها رو درخواست کنه
1.حلقه ازدواج که در قبالش من هم برای شوهرم حلقه خریداری کردم
2.حلقه نشون که قبل از عقد بهم دادن
3. 5تا النگو که 4تاشو خونه شوهرم بودم فروختم و طلافروش فراموش کردن و میگن مسئولیت داره و شهادت نمیدن فاکتور یا نوشته هم ندارم
آیا این موارد قابل استرداده؟ بقیه طلاها هبه بوده و من فروختم عین مال موجود نیست و حاضرم قسم بخورم که فروخته شده و خرج دادگاه و امرار معاشم کردم در اصل باید ابتدا امانی بودن رو ثابت کنن که نمیتونن
چجوری ثابت کنم هبه بوده و آیا میتونن کاری پیش ببرن و مجبور بشم که پول طلاها یا عین خود طلاها رو خریداری کنم و پس بدم؟ خیانت در امانت شکایت نکردن بلکه شورای حل اختلاف شکایت کردن و طلا هارو میخوان لطفا کمکم کنید من چیکار کنم درضمن طلافروشی که طلاهارو بهش فروختم حاضر نیست به دادگاه بیاد و شهادت بده دست نوشته ای هم ندارم خود دادگاه تحقیق میکنن یا کسی رو میفرستن که به زرگری بره و بپرسه؟ یا تماسی چیزی میگیرن یا نه در اصل استعلام میکنن یا وظیفه منه ببرمشون دادگاه. باتشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما منکر امانت شوید اگر واقعا هبه بوده و باید اثبات کنید از سر عجز و نیازمالی فروختید و ادرس طلافروشی که از شما خریده هم قید کنید دادگاه خود تحقیقات لازم انجام خواهد داد و در صورت عدم وجود عین طلاها استرداد منتفی است