مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

من گواهینامم راهنمایی رانندگی توقیف کرده به دلیل شرب خمر و الان هم حکم برائت من اومده ولی راهنمایی رانندگی میگه حکم برائت باعث نمیشه گواهینامم ازاد شه؟آیا کاری میتونم بکنم یا نه
مگه حکم برائت دلیل بر این نیست که من جرمی مرتکب نشدم. پس چرا گواهینامم ازاد نمیشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر اگر حکم تبرئه شما صادر
شده باشد راهنمایی و رانندگی مکلف است گواهینامه را آزاد نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر اگر حکم تبرئه شما صادر
شده باشد.....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم تبرئه شما صادر شده باشد راهنمایی و رانندگی مکلف است گواهینامه را آزاد نماید