مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت

باسلام همسرم بخاطر دیابت بیکار،دچارمشکلات جسمی فراوانی شده ازجمله کمیسیون پزشکی معلولیت 60درصدچشم برای ایشون زده ،باتوجه به اینکه دختری دارم دچاربیماری اعصاب وروان هست ودرآسایشگاه بهزیستی میباشدوپدرشوهرم حقوق بگیر اموزش وپرورش بودومادرشوهرم مستمری همسرش رادریافت میکند،آیااگراقدام کنیم،حقوقی ازمستمری مادرش شامل حال همسرم میشودیاخیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که کمیسیون پزشکی بیماری همسرشما را تایید نماید امکان است که مستمری وجود خواهد داشت