مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک تجاری

با سلام و خسته نباشید
اینجانب یک ملک تجاری با مساحت 160 متر دارم که ان را به یک باشگاه ورزشی اجاره دادم و قرارداد 3 ساله بستن در متن قرارداد ذکر شده مبلغ قرض الحسنه و کرایه سالانه برابر عرف اضافه میشود امسال مبلغ کرایه 600 هزار تومان بود و کل کرایه دریافتی من از مستاجر 7200000 هزار تومان بوده.
در صورتی که مبلغ 4500000 هزار عوارض شهرداری دادم یعنی کل مبلغ دریافتی من از ایشان 2700000 بوده که بخدا یک مغازه 20 متری تو محل ما رو ماهی 1 میلیون اجاره میدن.
الان با مشاوره املاک صحبت کردم میگه عرف 20 درصده یعنی من با این خرج زندگی فقط باید عوارض بدم و چیزی دستم رو نمیگیره. ایا واقعا من نمیتونم مبلغ اجاره رو زیاد کنم اگه زیاد کنم چند درصد؟
تو رو خدا کمکم کنید
امسال اخرین سال اون هست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا پایان مدت قرارداد هر دو نفر مکلف به پایبندی به قراردادهستند.
شما به شهرداری مراجعه کنید و قرارداد اجاره را نشان بدهید تا عوارض را کمتر کنند.