مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی یا از کارافتادگی و معافیت در حین خدمت سربازی

سلام. من سرباز کلانتری که دو هفته پیش در حین انجام ماموریت با مافوق خود با موتور تصادف کردم و رباط صلیبی زانوی راست و مینیسک asl هر دوتا زانو پاره کردم و دکتر برام گفته باید عمل کنی. میتونم معافی بگیریم ...؟؟ ایا به من از کارافتادگی یا جانبازی تعلق میگیره ..؟ چون زانو الان عمل هم کنم معلوم نمیکنه ضربشو چند سال دیگه میزنه .. من از کجا باید پیگیر این موضوع ها بشم. لطفا راهنمایی کامل فرمایید

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، شما را ارجاع به کمیسیون خواهند داد در صورت شرایط معافیت شما را معاف خواهند کرد. ودر صورت دارا بودن شرایط غرامت یا کارافتادگی خواهند داد.