مشاوره حقوقی رایگان - پرونده پزشکی

سلام وقت بخیر خواهر بنده بدلیل انجام جراحی زیبایی لیپوماتیک فوت شدن پزشکی قانونی علت فوت رو آسیب به کلیه ذکر کرده ولی متاسفانه به علت لابی قوی بین پزشکان و کمیسیون پزشکی جواب واضحی به ما نمیدن یعنی اصلا اجازه صحبت کردن نمیدن خواهش میکنم منو راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما منتظر نظر کمیسیون پزشکی باشید در صورتی که نتیجه به ضرر شما باشد میتوانید به نظریه کمیسیون پزشکی اعتراض نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام ضمن عرض تسلیت به حضرت عالی و آرزوی طول عمر برای بازماندگان؛ پرونده باید بررسی شود جناب در هر حال به یاد داشته باشید فوت آن هم به واسطه کوتاهی و یا عدم تخصص پزشک موضوع ساده ای نیست که بتوان به راحتی از آن گذشت به هر هر اعتراض به نظر کمیسیون پزشکی نیز به عنوان راهکار معرفی م یشود می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل نمایید تا مشاوره و عندالزوم نگارش لوایح مرتبط صورت پذیرد
با تشکر

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم