مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر

بنده سال 94. تصادف کردم وراننده مقصر حادثه بودم بیمه ان موقع نداد ولی الان با رای وحدت رویه 781 دیوان ازبیمه شکایت کردم وبیمه را محکوم کردم ولی با انکه رای دادگاه به پرداخت 56میلیون تومان به نرخ روز هست ولی بیمه میخواست به من 12میلیون بدهد و من رضایت بدهم ممنون میشم منو راهنمایی کنید ایا بیمه میتواند حکم و اجراییه که دادگاه داده بی اعتنا باشد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیمه مکلف است طبق حکم دادگاه نسبت به پرداخت دیه اقدام نمایید در غیر این صورت اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بیمه باید بر اساس رای عمل کند