مشاوره حقوقی رایگان - کارت گم شده

سلام. ببخشید من رفتم تعویض پلاک و مدارک گرفتم سند و کاغذی که بجای کارت موتور دادن که بیاد در خانه یا بروی اداره پست بگیری کارت اصلی موتور. من همان کاغذ که برای کارت موتور دادن گم کردم میخواستم ببینم برم تعویض پلاک یا اداره پست. یا میشه بدون اون کاغذ کارت موتور بگیرم.یک سال پیش کارهای تعویض پلاک موتور راکردم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر کارت خودرو به نام خود شما باشد میتوانید با ارائه کارت ملی و مدارک شناسایی ، کارت خودرو را از پست
تحویل بگیرید