مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام خسته نباشید. من حداد 1 ماه پیش ماشین فروختم الان طرف زنگ زده میگه خودرو موتورش ایراد داره طرف هم با کارشناسش اومده نگا کرده به ماشین وایرادی نداشت و سند زدم به اسمش 1ماه پیش الان میگه باید هزینه تعمیر بدی یا شکایت میکنم الان منم چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خواهان باید ثابت کند که عیب خودرو مربوط به قبل از قرارداد بوده است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نظریه کارشناس باید مطالعه شود