مشاوره حقوقی رایگان - رد عین مال

سلام عرض ادب لطفا با دقت بخوانید
بنده یه خودرو با سند رسمی خریدم 3 روز بعد از تعویض پلاک و سند رسمی خودرو توقیف شد . پیگیری کردم متوجه شدم دو دست قبل از من کلاهبرداری اتفاق افتاده و شاکی خودرو رو به دو شخص فروخته و سند رسمی زده و یک فقره چک 375 میلیونی گرفته که چک جعلی بوده . بعد از دستگیری متهمین با وثیقه آزاد و دادگاه به رد عین مال و جزای نقدی و حبس محکوم میکنه . یکی از متهمین که در ایادی قبلی من هست و سند رسمی به نام اون بوده تجدیدنظر خواهی میکنه و 280 میلیون به شاکی پول میده و رضایت میگیره و دادگاه تجدید نظر با توجه به رضایت شاکی حکم برائت متهم رو میده . اون یکی متهم بعد از دادسرا با وثیقه بیرون میاد متواری شده و دیگه هیچ مرجع و دادگاهی نمیاد . حالا بابت رد عین مال این متهم که اصلا برای من قابل شناسایی نیست و در معاملات ماشین نقشی نداشته ماشین من رو توقیف کردن. شاکی 280 میلیون پول گرفته و رد مال منتفی هست . مگه میشه شاکی هم 280 میلیون پول بگیره و هم ماشینی که سند رسمی به نام من هست رو بگیره . الان ماشین بنده رو توقیف کردن . به اجرای احکام مراجعه کردم و سند رسمی خودرو رو نشان دادم و اعتراض کردم که این متهم ارتباطی به بنده نداشته و توقیف خودروی بنده که سند رسمی دارم غیر قانونی هست ولی تا الان نتیجه ای نداشته . 3 ماهه خودرو توقیف هست. آیا میتونم از دادیار اجرای احکام شکایت کنم و چجوری میتونم خودرو رو آزاد کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر دادخواست ابطال معامله و ابطال سند و استرداد ثمن معامله به نرخ روز به انضمام خسارت بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ابطال معامله و ابطال سند و استرداد ثمن معامله به نرخ روز به انضمام خسارت بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به اجرا اعتراض کنید و با ارائه دادن اسناد و مدارک از توقیف جلوگیری کنیددر صورت تمایل به راهنمایی از طریق دادراه تماس بگیرید