مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

بابت اتهام اخلال در نظم عمومی به 5 ماه حبس و
40 ضربه شلاق تعزيری و به اتهام توهین به پرداخت 000/100/5 تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت
محکوم شده اند ، اعضای دادگاه با ملاحظه جمیع محتويات پرونده و اظهارات طرفین و مطلعین و با توجه به
ا به مفاد اليحه ی تجديدنظرخواه که عنوان و مطلب خاصی
استدالل منعکس در متن رای معترض عنه و توجهً
در رفع اتهام از خويش ارائه نداده و موارد عنوان شده خارج از جهات مندرج در ماده 434 قانون آيین دادرسی
کیفری بوده از طرفی رای معترض عنه وفق مقررات قانونی صادر و اشکال اساسی بر آن وارد نیست لذا با
ردّ اعتراض معترض نسبت به اصل محکومیت النهايه اعضای دادگاه به لحاظ نبود سابقه کیفری تجديدنظرخواه
و اينکه مجازات حبس را متناسب ندانسته با اختیار حاصله از ماده 459 قانون مارالذکر و با توجه به درجه
مجازات جرم موضوع ماده 618 قانون مجازات اسالمی بخش تعزيرات که از نوع درجه 6 محسوب می شود
لذا در راستای بند ب ماده 6 قانون کاهش مجازات حبس تعزيری و با رعايت تصويب نامه هیات محترم وزيران
مورخ 25/12/99 مجازات 5 ماه حبس را به پرداخت صد میلیون لایر جزای نقدی بدل از حبس تبديل و با ابقاء
ا مجازات اشد اجرا خواهد
و تايید ساير مجازات بدين نحو رای بدوی را به نحو مذکور تايید می نمايد که صرفً
شد اين رای قطعی است .میخوام بدونم الان همش اجرا میشه وتخفیف نداره؟

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
مجازات حبس به 10 میلیون تومن جزای نقدی تبدیل شده. بقیه مجازاتها هم سرجاشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات حبس به صد میلیون جزا نقدی تبدیل شده و مجازات شلاق تغییری نکرده است و مجازات جزا نقدی از بابت توهین اجرا نخواهد شد
و شما فقط مجازات صد میلیون جزا نقدی و شلاق خواهید داشت و قابل اجرا خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مجازات حبس به صد میلیون ریال جزا نقدی تبدیل شده و مجازات شلاق تغییری نکرده است و مجازات جزا نقدی از بابت توهین اجرا نخواهد شد