مشاوره حقوقی رایگان - سوابق بانک ملی

با سلام همسر بنده بعد از 16 سال کار در بانک ملی اخراج شدند. برای انتقال سوابق ایشان به تامین اجتماعی از کجا اقدام کنیم با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موافقت تامین اجتماعی وبیمه گر اصلی را اخذ ودرخواست انتقالی را بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ازطریق سازمان مربوطه اقدام کنیددرصورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید