مشاوره حقوقی رایگان - سئوال در مورد شکایت دروغی خروج اسناد و مدارک از شرکت

با سلام
احتراما اینجانب در شرکتی حدود یک هفته کار کردم . حقوق توافقی اولیه ما 10 میلیون بود که پس از 4 روز ازشون درخواست تنظیم قرارداد کردم اما متاسفانه زدن زیر حرفشون که ما بیش از 6 میلیون نمیتوانیم خالص حقوق بدهیم .
با شرکت قطع همکاری کردم . برای مطالبات خودم پیگیری کردم پاسخگو نبوند و گفتند ما چیزی نمیدهیم
شکایت کردم رای اداره صادر شد حدود 3 میلیون به نفع من رای صادر شد.
این وسط چون بهشون بر خورده که من چرا برای حقم شکایت کردم کارفرما و نماینده کافرما شکواییه بر علیه من به اتهام سرقت اسناد و مدارک و .. تنظیم نموده اند و موضوع به حل اختلاف ارجاع شد
من هم بلافاصله به دادسرای عمومی و انقلاب شکواییه تهمت و افترا تنظیم کردم و اقدام نمودم.
ابلاغیه ای که برای من اومده در سامانه ابلاغ نیست و نیمه الکترونیک هست
نیمه الکترونیک را متوجه نشدم
لازم به ذکر است برای دفاع از رابطه کاری خودم از داخل واتساپ مدیر اداری اون شرکت 2 تا پرینت کارکرد پرسنل که خوم انجام داده بودم به اداره کار نشون دادم و از همین گزینه برای سوژه شکایت خود سوء استفاده نمودند و من هیچ چیزی با خودم از اون شرکت ندارم
لطفا راهنمایی بفرمایید در جلسه حل اختلاف چطور باید از خوم دفاع کنم ؟
و اینکه بابت تهمت و افترا آیا میتونم خسارت ازشون بگیرم ؟
متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است