مشاوره حقوقی رایگان - خوردن ارث پدرم توسط عموهایم

سلام
پدر بزرگ بنده تقریبا 5 ماه پیش فوت شد و دارای زمینهای کشاورزی و مسکونی است و الان دوتا از عموهایم مدعی شدن که تمام زمین ها را در قید حیات به ما فروخته و بقیه وراث سهمی ندارن و کاغذ دست نویس دارن که پدر بزرگ بنده به اجبار انگشت زده ، در صورتی که امضای باقی وراث وجود نداره
آیا در این خصوص میشه پیگیری انجام داد؟

پاسخ ها :

سمیرا رشیدآبادی

سرکار خانم سمیرا رشیدآبادی :

موضوع باید با جزئیات کامل توسط وکیل بررسی شود تا راهنمایی دقیق تری ارائه شود فی الحال ابتدائا بابت گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس شکایت حقوقی مطرح نموده و در صورت ارائه مبیایعه نامه درخواست کارشناسی آن رانمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدائا بابت گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس شکایت حقوقی مطرح نموده و در صورت ارائه مبیایعه نامه درخواست کارشناسی آن رانمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر در مورد املاک و اسناد خواهد بود