مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی شما بزرگواران در مورد مسئله ای در پزشکی قانونی

ضمن عرض ادب و احترام خدمت شما .. من برادری داشتم که حدود 50 روز پیش به رحمت خدا رفت. ایشون دارای 60 درصد جانبازی و 9 سال اسارت در عراق رو داشت و متاسفانه به جهت بیماری شدید ریوی در بیمارستان ساسان به رحمت خدا رفت. از 0 تا 100 بیماری من بالاسرش بودم و هیچ موردی دال بر کم کاری بیمارستان یا پزشک ندیدم. متوفی بعد از فوت به پزشکی قانونی فرستاده شد. اونجا من همه ماجرا رو توضیح دادم و گفتم هیچ شکایتی نداریم از هیچ کس و کاملا روند بیماری هم در پرونده درج بود هم من شاهد. بعد از چند ساعت یه فیش به مبلغ 250 هزارتومن به من دادن که پرداخت کنم گفتم بابت چی؟ گفتند برای آزمایش هایی که ما گرفتیم. گفتم جوابش چی؟ گفتند این جوابش برای خودمونه. خلاصه متوفی رو به من دادند ولی در تمام برگه ها علت فوت رو نامعلوم زدن. حال من به شهرم برگشتم و در مقابل پاسخ که چرا علت فوت نامشخص زده شده جوابی نداشتم به پزشک قانونی مراجعه کردم گفتند موردی نبوده و دکتر معالج درست گفته بوده علت فوت رو. گفتم پس چرا زدید نامعلوم هیچ جوابی ندادند. تورو به خدا راهنماییم کنید که من بتونم لااقل پیش یتیم های برادرم پاسخی داشته باشم. سپاسگذارتونم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام . نامه به ریاست بیمارستان بنویسید وکه علت فوت را مشخص نمایند.