مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام اجاره نامه از خودم به برادرم

حدود 6 ماه پیش مغازه ای با شراکت برادرم زدم و الان چون اجاره نامه بنام منه و منم بخاطر شغلم نمیتونم به اداره جات مراجعه کنم وکالت دادم بعضی ادارات میکن باید خودم بدم و اصلا نمیتونم بدم حالا میخواستم بدونم میتونم اجاره نامه رو بنام برادرم کنم، البته یک نکته هم داره اونم اینه که این ملک بعد از اجاره ما بخاطر بدهی مالک از طرف دادگاه برای مزایده گذاشته شده. لطفا راهنمای کنید.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. با توافق مالک تغییر نام مستاجر مشکلی ندارد.