مشاوره حقوقی رایگان - سلام من سال 86 به خاطر حمل مواد اعدام داشتم الان در قانون جدید اعدام این بنده تبدیل شد به ابد

سلام من سال 86 به خاطر حمل مواد اعدام داشتم الان در قانون جدید اعدام این بنده تبدیل شد به ابد. ابد اینجانب نیز تقلیل یافت به 25سال حبس و 100میلیون جریمه منو آزاد نکردن چون گفته بودن کسانی که حبس بالای 25سال دارن درصورت تحمل 12سال آزاد میباشند دلیل اینکه منو آزاد نکردن چی میتونه باشه و کجا باید برم پیگیر باشم. من سه سال غیبت هم داشتم ولی سه سال غیبت رو بخشیدن و اینک بابتش شلاق خوردم. زمانیکه در غیبت بودم دستگیری هم داشتم با یه جرم جدید

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اولا 12 سال حبس شما به نظر به اتمام نرسیده که مشمول قانون عفو بشوید ثانیا جرم جدید هم باید ببینید مجازات آن چه میزان هست که امکان داره به همین دلیل هم مانع از اعمال عفو شده باشه و ثالثا برای اطلاع بیشتر میتوانید به مددکار خود در اجرای احکام زندان مراجعه نمایید که اطلاعات بهتری در اختیار شما قرار خواهد گرفت.