مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد در مورد مستحق للغیر بودن ملک

عرض سلام ووقت بخیر حدود یک سال پیش شخصی که درسال 85 ملکی رو حدودی از پدر من خریده بود بعد از حدود 15 سال گفت من زمینی که ازشما خریدم الان متره وبابتش بیایید یک قولنامه ی کد رهگیری دار بنویسیم بعد از نوشتن قولنانه از پدر من شکایت کردند که هزارمتر زمین فروخته شده کمه که بابتش مستحق للغیر هستند وبابت خسارت روز بدن
متر دیگر رو به اشخاص ثالث فروخته
دادگاه بدوی وتجدید نظر حکم به بطلان دعوا داد
به این دلیل که ملک متراژی فروخته نشده وچون از ملک فروختی حق فسخ قرارداد روهم‌نداری
بااین تفاسیر گفته دوباره میخوام شکایت‌کنم
میخواستم ببینم‌میتونه یا خیر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید