مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در کلانتری

با سلام من دیروز به محل اپارتمانی که فروخته بودم رفتم برای تخلیه انباری بعد مستاجرم که یک اجارش مونده بود بعد صحبت لفظی درگیر شدیم و به کلانتری رفتیم بعد چند ساعت همگی از قبیل من و کارگرم و خانم و شوهرس رضایت دادن اومدیم بیرون که منم همون اجاره رو بخشیدم راضی شدن حالا امروز زنگ زده چند 1500 هزینه درمان دستمو بده یا می رم شکایت برا دیه می کنم و رضایت داخل پاسگاه بدون قید و شرط بوده. ایا می تونه شکایت کنه؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام‌معمولا رضایت رو طوری تنطیم می‌کنند که بدون قید و شرط باشه ولی برا اینکه خیالتون راحت باشه یک نسخه ش رو از پاسگاه تهیه کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید