مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام. بنده با اقای دوست بودم تصمیم به جدایی ازیشون گرفتم به دلیل نداشتن روان سالم.ایشون سرکوچمون سد راهم شدن و مجبور به قفل کردن ماشین از داخل شدم.که شروع به کوبیدن به ماشین و شیشه های ماشین کردن کردن و الفاظ زشتی رو فریاد می زدن .یکی ازهمسایه ها با ایشون درگیر شدن ولی این اقا تا منزل ما فریاد میزد و الفاظ رکیک بکار می برد.حتی درب منزل ما رو کوبید و فریاد میزد و فامیلی پدرمو صدا میکرد.همسایه به پدرم بازگو کردن و من مجبور به شکایت شدم.چون دو روز بعد دوباره سمت پارکینگ منزلمو اومد و منو با تهدید که دوباره فریاد میزنم و ابروتو میبرم مجبورم کرد سوار ماشینش بشم تو مسیر سیلی به صورتم زدکه مجبور به پیاده شدن کردم و زنگ به 110 زدم.میخو استم ببینم ایا شکایتم به جایی میرسه که این اقا ادب بشه که دیگه با ابروی دختری تو محلشون بازی نکنه؟؟ این اقا6 ماه پیش هم قبل این جریان همین دادو بیداد و درب منزلمون انجام داده و تا الان به خاطر تهدیداش مجبور به ادامه رابطه بودم. ممنونم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید خیلی زودتر اقدام میکردید ولی هنوز هم دیر نیست حتما پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حتما شکایت مزاحمت و تهدید و توهین را اقامه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با استناد به شهادت شهود و با استناد به سایر مدارک می‌تواند علیه وی به اتهام مزاحمت و توهین و الفاظ رکیک و در صورت ماشین شما تخریب شده باشد به تخریب عمدی اقدام نمایید