مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل

سلام،
دختری که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه را داشت ولی چون هزینه ادامه تحصیل را نداشت و نتوانست به دانشگاه برود در همان ایام من با این دختر آشنا شدم و این دختر برای معرفی خود به من (که از اخلاق من باخبر شده بود) ،خود را یک آدم مذهبی و مؤمن و خلاصه آن جور که مد نظر من بود جلوه داد و معرفی کرد و صحبتها و شرایط ازدواج هم همگی خیلی راحتی جفت و جور شدند و من که قصدم ازدواج بود با این اوصاف با این خانم عقد کردم و تمامی هزینه های مراسمات بر عهده من شد و تا دو ماه بعد از عقد من خورد خورد متوجه دروغهایی که به من قبل از عقد گفته بود شدم ولی در این مورد به دختره چیزی نگفتم، (در این مدت هم اندازه 40 میلیون تومان طلا کادو داده ام طی مراسمات مختلف) بعد از این دو ماه او متوجه شد که من متوجه کارهای او شده ام، به همین دلیل با بهانه گیری و سو استفاده از موقعیت من، بیماری تالاسمی مينور (که قبل از عقد بهش گفته بودم و خبر داشت) را بهانه کرده و گفته من نمیتوانم بيماريت را تحمل کنم و طلاق میخواهم و تمامی حقم از مهریه را هم میخواهم و طلا ها را هم از دادگاه اقدام کن و توانستی بگیر، الان نیز کنکور ثبت نام کرده برای ادامه تحصیل که هزینه (طلاها) را هم از طریق این ازدواج بدست آورده ، الان 1-من بخواهم جلو ادامه تحصیل این خانم رو بگیرم چکار باید انجام بدم؟ (حداقل کاری کنم که کارت ورود به جلسه کنکور یا کلا یا برای مدتی کوتاه صادر نشه یا دانشگاه نتواند ثبت نام کند یا حداقل مدتی پروسه ثبت نام ایشان بسته شود) تا تکلیف من روشن شود
2-از طریق قانون چطور میتوانم حقم را پس بگیرم و این کلاهبرداری را مطرح کنم؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. اگر حق تحصیل را در عقد نامه به ایشان نداده اید می توانید علیه ایشان،شکایت نمایید ولی فعلا نمی توانید جلوی صدور کارت ایشان را بگیرید.

پرسشگر :

جلوی ثبت نام کردن در دانشگاه را میتوانم بگیرم؟

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

حق ادامه تحصیل را به ایشان در عقدنامه داده اید?