مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

سلام. بنده 23سالم و الان ترم اخر دانشگاه هستم 4تا برادر و2تا خواهر دارم. چند سال پیش 2تا از برادرام در حادثه فوت کردن و چند ماه پیش هم دامادمون بر اثر تصادف فوت کرده و الان خواهرم با یه بچه پیش ما زندگی میکنن و پدرم هم عمل نخاع انجام داده و کلا از کار افتاده هست و دوتا برادر دیگر هم ازدواج کردن و الان خرج خونواده را فقط من با کار در رستوران میدم ایا راهی واسه معافیت من هست؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
برای اطلاع بیشتر دفتر چه ای که نظام وظیفه در اداره پست توزیع میکند مراجعه نمایید چرا که مقررات کفالت هر چند وقت تغییر میکند و انشاالله مشمول شما هم بشود.