مشاوره حقوقی رایگان - اعاده طلب از قرارداد مشارکت با خوانده

با شخصی قرارداد 5 ساله مشارکت بستم جنسی را وارد کردیم و خوانده مبلغی در حدود 8000 دلار بدهی دارد در ماده 19 قرارداد تفسیر در مواد به داوری محول شده که اینجانب در مجتمع عدالت پرونده ای تشکیل دادم و دادگاه داور منتخبی معرفی کرد و ایشان هم رای به داوری در ماهیت دادند. ولی خوانده هیچ همراهی در این زمینه ننموده معاون قضایی شعبه به تنظیم دادخواست ادعای مال و بطلان ماده داوری اشاره می نماید آیا می توانم از طریق دادگاه اقدام نمایم؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
بله ابطال رای داور در صورتی که مخالف مفاد قانونی باشد در صلاحیت دادگاه است. با تقدیم دادخواست ابطال رای داور به دفتر خدمات الکترونیک قضایی پیگیری نمایید .