مشاوره حقوقی رایگان - كاربری زمين

سلام. يه زمين سنددار با كاربری باغ تو شمال خريديم. محضر سند دفترچه ای رو بنام ما انتقال داده. برای تكبرگ رفتيم اداره ثبت ولی گفته بايد تقاضای اصلاح سند بدين و مارو فرستاده بنياد مسكن!! بنياد مسكن حالا ميگه زمين شما در واقع مزروعيه!! زمين تو روستاهای شماله و جزء طرح هاديه. نميدونم حرف كی درسته؟ تو سند زده كاربری باغ ولی بنياد ميگه مزروعيه!! ممنون ميشم راهنمايی كنيد.

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

باید کاربری ان راا از زمین شهری که مر جع رسمی می باشد استعلاام نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمند موافق هستم

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم