مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و دریافت خسارت افت ماشین

سلام و خسته نباشید
من حدود 3 ماه پیش تصادف کردم یک پراید با سرعت زیاد از عقب با ماشین من برخورد کرد بعد ماشین من زیان دیده و مقصر بخاطر جرحی بودن سرنشینان پراید به پارکینگ منتقل شد و بعد من از طریق شورای حل اختلاف شکایت و تامین دلیل کردم و بعد که کارشناس را بردم تو پارکینگ ماشینم را بازدید کرد و توی گزارش کارشناس مبلغ 11 میلیون هزینه لوازم نوشته مبلغ 7 میلیون افت ماشین و 300 هزار تومان ایاب و ذهاب حال از روز کارشناسی حدود 2 ماه میگذره و من فردا با مقصر تصادف دادگاه دارم میخوام بدونم کارشناسی که دو ماه قبل این مبالغ رو برای خسارت تعیین کرده ولی الان هم لوازم گرون شده هم قیمت ماشین اون روز کارشناسی 120 میلیون بوده ولی الان شده 180 و لوازم و ایاب و ذهاب من بیش از این حرفا شده و ماشینم هنوز تو صافکاریه روزی که کارشناس ماشینم را داخل پارکینگ دید یک ماه بعد من ماشینم را ازاد کردم و دیدم قطعاتی که کارشناس 11 میلیون زده بود حالا شده 13 میلیون یا افت ماشینم که کارشناس زده بود 7 میلیون امروز قیمت ماشینم 50 میلیون افزایش داشته و بعد کارشناسی ماشینم کلی دوندگی کردم و ایاب و ذهاب بیشتر از این حرفا شده و طرف مقصر را هنوز من ندیدم و پولی بخاطر خسارت ازش نگرفتم فقط بیمه مبلغ 4800 هزار حدود 20 روز پیش به من داده و مابقیشو گفته وقتی ماشینت درست شد میدیم و سقف بیمه مقصر 7700 میلیون هست که خسارت من بیشتر از این مبلغه که باید طرف از خودش بده که هنوز نداده و هرچی که قطعات گرفتم فاکتور هم گرفتم که به قاضی نشون بدم حالا قاضی افت و پول قطعات یا ایاب و ذهاب را به روز حساب میکنه یا همون حرف کارشناس رو حساب میکنه تو را به خدا جواب بدید من فردا دادگاه دارم عزیزان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حرف کارشناس گذشته ولی با توجه به گذشت 2ماه شما دوباره تامین دلیل کنید برای کارشناسی