مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مدرک من توسط شخصی دیگر

سلام وقتتون به خیر. سوالی داشتم. کارشناس ارتز و پروتز هستم. یک شرکت تولیدی ارتوپدی با استفاده از مدرکم درحال گرفتن مجوز کلینیک بالینی ارتز و پروتز است. و بنده بعنوان مسئول فنی و نیز موسس آن شناخته میشوم (از نظر دانشگاه) ولی این شرکت با بنده قراردادی را عقد نموده که در آن بنده کارمند این شرکت هستم و نام من بعنوان عامل ذکر شده و حقوقی معادل یک میلیون و صد در نظر گرفته شده برای هشت ساعت در روز. در قرارداد نام مسئول فنی ذکر نشده. در جایی از وظایف مسئول فنی چنین ذکر شده بود (از معتبر بودن یا نبودن اطلاعی ندارم) وظیفه اش نظارت بر انجام کار است. ایا بنده میتوانم ادعای این را داشته باشم که قراردادی جداگانه برای مسئول فنی با بنده ببندد؟ به جهت اینکه از مدرک بنده استفاده میکنند و مسئولیت ها تماما برعهده من هست چون دانشگاه میگوید من را میشناسد و به قرارداد من و شرکت کاری ندارد. درواقع خیلی ها به من میگویند اجاره مدرکت را باید جدا از کار کردت بدهد. نظر شما چیست؟ و نیزحقوق مسئول فنی حداقل چقدر است؟ لازم به ذکر است ایشان فقط قرارداد ساخت ارتز را با من بسته اند و پروتز قرار است الحاق شود. و نیز اسم مسئول فنی هم در قرارداد ذکر نشده. و از طرفی بنده سابقه زیادی نیز ندارم که به همین دلیل حقوق پایینی نسبت به بقیه دوستانم قرار است بگیرم. دوست من که هم کلاسی من نیز بود در شیراز بدون مدرکش کار میکند و دو و خورده ای میگیرد. ولی ایشان در گرگان با اینکه تمام مسئولیت ها به گردن بنده است یک و صد میخواهد بدهد. و از ابان 96 بنده را الاف کرده. ایا برای تلف کردن وقت بنده میتوانم از ایشان اعاده حق کنم؟؟ چون از کلینیک قبلی ام به دلیل حرف ایشان آمدم بیرون. و بازهم که خواستم جای دیگری بروم ایشان دوباره اصرار نمودند که نرو تا کلینیک بزنیم. ولی همچنان سرگردان ایشان هستم. با تشکر از وقتی که برای خواندن این سوال گذاشتید ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما قطعا با توجه به اینکه از مادرتان استفاده میشود حتما باید قرارداد محکم بیندیشید چون هر تخلفی صورت گیرد پای شما گیر می باشد .ودر ضمن حقوقدتان کم است وچگونه ای از شما داره سواستفاده میشود شما کار کنید اندرکاران را در اختیارشان نگذارید بهتر است .