مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو امنیت اخلاقی

سلام منو دوست دخترم سوار ماشینم بودیم پارک کرده بودم بغل بعد پلیس امنیت اخلاقی مارو گرفته ماشینم برده پارکینگ دوماه هم توقیف کرده تو برگه هم نوشته ،انجام حرکات غیر اخلاقی داخل خودرو نداشتن نسبیت محرمیت و بدحجابی ،ماشین بنام پدرمم هست
الان تکلیف چیه ماشینو بعد دوماه بهم میدم یا چی قراره بشه خانواده اون دختر چی باید حضور پیدا کنن فقط خودمون کافیه برگه تعهد هم از منو دوست دخترم گرفتن امضا کردیم حالا هرکاری میکنیم نمیشه میکن نمیدونم قاضی باید بگه همچین چیزی قراره چ اتفاقی بیوفته فکر کنم دادسرا باید بره در هر حال ی تعهد هم من هم دوست دخترم امضا کردیم تو بهترین و بدترین حالت چ اتفاقی میوفته مثل اینکه دوربین ثبت کرده گفتن باید منتظر جواب قاضی باشید ممکنه چ چیزایی بمون بگه قاضی و چ اتفاقی بیوفته لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به توضیحات شما پرونده به دادسرا ارجاع میشود

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

پرونده در صورت انجام روابط نامشروع مادون زنا به دادگاه کیفری ارجاع میگردد جهت مشاوره بیشتر از طریق سایت تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است که پرونده به دادگاه ارسال بشه