مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه بدوی نقض شده ولی به اجرای احکام رفته

سلام
بنده یه پرونده در مشهد دارم که رای دادگاه بدوی 3 سال حکم بوده و وقتی پرونده به تجدید نظر رفته دادگاه تجدید نظر رای را نقض کرده و نوشته باید مجدد رای داده بشه ولی پرونده وقتی از دادگاه تجدید نظر به دادگاه بدوی برگشته بدون صدور حکم به اجرای احکام رفته چه کار می تونم بکنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به اجرای احکام مراجعه شود و لایحه ای در این خصوص تحویل مدیر مربوطه گردد