مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

معامله صوری
با عرض سلام. پدر بنده که فوت شده بابت گرفتن جواز ... زمینی رو با 3 فروشنامه به برادرم واگذار کرد تا کارهای جواز و اداری رو برسه و همون زمان از برادرم یه صوری نامه هم گرفت که متن برگه نوشته این فروشنامه صوری بوده و فقط به دلیل اخذ جواز ساخت شرکت صورت گرفته است و اینجانب هیچگونه ادعایی نسبت به زمین مذکور ندارم و نمیتوانم داشته باشم و در کمال صحت و سلامت میباشم با دست خط خودش برادرم نوشت و پدرم و خودش امضا و اثر انگشت زدن و دو تا شاهد هم زیرشو امضا زدن که یکی از شاهد ها مشاور املاک بود که طرف ما هست و شورای محل هم مهر زده زیر برگه. الانم برادرم رفته سند گرفته. آیا میتونیم این زمینو با استناد به این برگه و شکایتی که پدرم قبل از فوتش از برادرم کرد از دستش در بیاریم! ممنون از کمکتون و وکلای محترم سایت

پاسخ ها :

مهدي‌  ط‌باط‌بائي‌فر

مهدي‌ ط‌باط‌بائي‌فر :

استان :

با سلام. بله دادخواست ابطال سند برادرتان به استناد همین سند عادی که فرمودید تنظیم و تقدیم بشه. یقینا قابل ابطال هست فقط گواهی حصر وراثت هم باید برای مرحوم پدرتون اخذ بشه بعد می تونید
در صورت سوال دیگر با تلفن 09125093142 تماس بگیرید