مشاوره حقوقی رایگان - معوقات فوق العاده جمعه‌ کاری و تعطیل کاری

سلام با توجه به اینکه سالهاست((15 سال)) که از شرکت درخواست پرداخت معوقات تعطیل کاری و جمعه کاری را کرده ایم ، شرکت الان که میخواهد پرداخت کند به روز پرداخت نمیکند. قانون کار چه میگوید؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس همان تاریخ محاسبه می‌شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید پرداخت شود، به اداره کار دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و....