مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن چك مفقود شده

سلام.
من ٤ سال پيش دسته چكم رو با ٢٠ برگ بدون امضا و مبلغ گم كردم. همون موقع بعد از استعلام از دادسرا، اعلام مفقودی و چك هارو مسدود كردم. الان بعد از ٤ سال برام ابلاغيه اومده كه بخاطر يكی ازون چك ها در شهر ديگه شكايت شده و بايد برم دادگاه. چه مداركی رو بايد همراه خودم داشته باشم تا بتونم تبرئه بشم و احتمالا دادگاه چه تصميمی ميگيره؟
چطور ميتونم از ادامه اين اتفاق برای بقيه چك ها نيز جلوگيری كنم؟
ممنون

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. نامه اعلام مفقودی و مدارکی دال بر مسدودی حساب به جهت مفقودی با خود همراه داشته باشید و با پیگیری از خواهان که چک را از چه کسی گرفته می توانید تا حدودی متوجه شوید که چک ها نزد کیست