مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و عدم تمکین

اگر زوجه بعد از ازدواج و مراسم عروسی به منزل همسر برود ولی همچنان باکره باشد و رابطه نداشته باشن حال برای جدا شدن اگر مهر را اجرا بگذارد آیا نصف مهریه به او تعلق میگیرد؟ واگر زوج الزام به تمکین نماید با اینکه زوجه باکره است باید اجرا شود یا خیر؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مهر در هر حال بصورت کامل به زوجه تعلق میگیرد .تنها در صورت طلاق زوجه توسط زوج است که زوجه باید نصف مهریه را به زوج برگرداند. دوما زوجه حق دارد تمکین را منوط به دریافت حقوق خویش نماید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درطلاق قبل ازنزدیکی نصف مهر به زن تعلق می گیرد
باتوجه به باکره بودن زوجه ایشان حق حبس دارد ومی تواند تمکین نکندونمی توان ایشان را الزام به تمکین کرد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در صورت طلاق و باکره بودن نصفه مهریه تعلق میگیرد و شما از حق حبس استفاده کنید برای نفقه اقدام نمایید