مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروی انتظامی درجه داری

سلام بنده سال 97تو استخدام نیروانتظامی درجه داری شرکت کردم ومدارک اولیه جهت ثبت نام تحویل دادم و تو امتحان اولیه اسمم در نیومد ایا الان میتونم دوباره ثبت نام کنم باید چکار کنم تو سایت همون کد رهگیری سال 97 بهم میدن لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅امکان ثبت نام مجدد وجود دارد
✅کد رهگیری مختص پرونده سابق است و برای تشکیل پرونده جدید کد رهگیری جدید صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله امکان ثبت نام مجدد وجود خواهد داشت ولی