مشاوره حقوقی رایگان - معنای عبارت محاط در محیط زیست و تثبیت در پشت سند

در پشت سند یک قطعه زمین مشاعی در استان مازندران امده ملک تثبیت محاط در محیط زیست می باشد و طی نامه شماره .... تثبیت این ملک انجام شد....معنی این عبارات چیست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست بلکه اداری ومربوط به روابط درون سازمانی است ولذا بهتر است از ارگان مربوطه سوال نمایید