مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید من شوهرم 2ساله به جرم نگهداری و حمل مواد زندانه و 6سال حکم داره میخوام ازش طلاق بگیرم 9ساله با مادرشوهرم زندگی میکنم واقعا خسته شدم نه درآمد زندگی دارم نه آرامش درخواست طلاق عسروحرج از شهرستان کرمانشاه دادم الان تهران زندگی میکنیم خیلی ازشون میترسم میخوام برم دنبال طلاقم میگن1سال طول میکشه مجبورم چون خونواده ای ندارم برم یه خونه از شهرستان اجاره کنم تا طلاقم تموم میشه ولی ندونن کجام بدونن اذیتم میکنن

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما اقدام کنید با رای دادگاه می توانید برای طلاق اقدام کنید .

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر در سند نکاحیه شماشروط ضمن عقد قید شده باشه میتونستید با استناد به تحقق شرط 6 سند نکاحیه راحتتر اقدام‌کنید.