مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی رباط صلیبی

درود
ببخشید دیه پارگی کامل رباط صلیبی زانوی چپ چند میشه؟
درضمن برای پیوند رباط ، دو رباط از پای چپم درآوردن و به رباط صلیبی پیوند زدن، خواستم بدونم این هم شامل دیه میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

یک وکیل

بدوا جراحات وارده مى بايست توسط پزشكى قانونى ارزيابى شود، و نهايتا مبلغ ديه به موجب حكم دادگاه در اجراى احكام محاسبه خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشک قانونی مشخص میکند و دراجرای احکام محاسبه می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصد دیه صدمات و جراحات وارده توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بستگی به میزان اسیب و درصد تعیین شده توسط پزشکی قانونی دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.