مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام من طی حکم قطعی و توافق محکوم به پرداخت 3 میلیون پیش قسط و ماهیانه 1 میلیون شدم که پیش قسط رو پرداخت کردم و اقساط اول و دوم را سر موقع پرداخت کردم ولی قسط سوم به خاطر اینکه بیرون شهر بودم 4 روز دیر شده حالا چون توی حکم نوشته شده که اگر اقساط در وقت مقرر پرداخت نشه شاکی موتونه کل مبلغ رو بصورت یکجا طلب کنه البته این قسط سوم رو هم پرداخت کردم و فیشش رو بردم اجرای احکام. حالا من چیکار میتونم انجام بدم ؟ ترو خدا راهنمایی کنید شاکی میخواد حکم جلب بگیره.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام متاسفانه خواهان میتونه یکجا باقیمانده طلب رومطالبه کنه تنها راه سازش هست