مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام خدمت بزرگواران. بنده ماشینی دارم که بابت محکومیت مالی توقیف شده ولی من ماشین را پنهان کردم آیا برای من مشکلی پیش می آید. در ضمن دادخواست اعسار نیز دادم آیا این باعث نمیشود که دیگر تعقیب نشود. ما چهار نفر به مبلغ 102000000 تومان محکوم شدیم که نفری حساب کردیم 25500000 تومان میشود ولی ماشین من 40000000 تومان هست تکلیف من با بقیه چیست آیا دادگاه خودش تقسیم میکنه من میخوام حق من ضایع نشه. .ممنون از راهنماییتان.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

پنهان کردن ماشین از ناحیه شما موجب محکومیت کیفری حبس برای شما خواهد بود اگر محکومیت شما تضامنی باشد محکوم له میتواند مبلغ را از هرکدام از شما که بخواهد و مالی پیدا کند وصول نماید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما نمی توانید ماشین توقیف شده را مخفی نمایید ضمنن باید دید وضعیت محکومیت شما چگونه است اگر مشئولیت شما تضمانی باشد هر کدامتان نسبت به کل مبلغ مسئول هستید و اگر مسئولیت شما به قدر سهام و سایر موارد باشد همان مبلغی که فرمودید
به نظر بنده پرونده مطالعه شود بهتر است
در هر حال شما می توانید در این خصوص با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

دادخواست اعسار بدهید و چنانچه اعسار شما پذیرفته شود به صورت اقساط بدهی خود را پرداخت می کنید و می توانید رفع توقیف اتومبیل را نیز از دادگاه تقاضا نمایید