مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده

سلام من دختر 16 ساله هستم و منو از بهزیستی اوردن و حالا میخوان طلاق بگیرن آیا ارثی یا حقی به من میرسد یا خیر ؟

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

با سلام اولا والدين تا زماني كه در قيد حيات هستند ارثي به فرزندان نمي رسد و اصولا فرزنداني مه از بهزيستي به سرپرستي گرفته مي شوند اموالي بنام انها شده بايد از طريق بهزيستي پيگير باشيد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فرزند خوانده باشید خیر ولیکن در صورت طلاق میتوان مهریه را مطالبه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام فرزند خوانده ارث نمی برد اما باید ابتدا اموالی به شما انتقال داده می شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فرزند خوانده از پدر و مادر ارث نخواهد برد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه چیزی بنام شما کرده باشند