مشاوره حقوقی رایگان - بکارت در پزشک قانونی

من یکسال عقد کرده بودم و بنا به دلایلی دارم جدا میشم و رابطه بدون دخول داشتم با همسرم. دکتر رفتم گفت بکارت شما سالم هست. اما چون تماس سطحی بوده کمی مشخص هست. الان سوال من اینه پزشک قانونی چه حکمی میده به این موضوع؟!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. طبق نظر پزشکی قانونی ، شما هنوز دوشیزه هستید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
در خصوص بکارت، اگر پرده آسیب دیده باشد گواهی سلامت بکارت نمی دهند و تماس سطحی و غیر سطحی نداریم یا سالم هست و یا خیر
پرده بکارت به شکل های مختلفی آسیب می بیند مثلا پارگی برخی از آنها به شکل ساعت 12 است و برخی به شکل ساعت 9 و ربع و... یعنی برای اعلام آسیب، واژن را به شکل ساعت در نظر گرفته و هر نقطه ای که آسیب دیده باشد را به همان شکل و ترتیب می نویسند. برای مطالعه و اطلاع بیشتر به کتاب پزشکی قانونی دکتر گودرزی نیز می توانید مراجع نمایید