مشاوره حقوقی رایگان - انتسابی بودن

چند روز پیش در محل کارمون درگیری شد و دو برادر همسایه رو به رویی عموی بنده رو مورد ضرب و شتم قرار دادن از ناحیه سر که زیر چشم ها کاملا کبود و پزشک قانونی هم بردم. بعد از اینکه شکایت کردیم و دادگاه رفتیم تو دادگاه به دروغ شکایت کردن از من و‌ پدرم و عموم که ما اونا رو زدیم در صورتیکه اینطور نبوده و با خود زنی و حرف های دروغ تو دادگاه پرونده سازی کردن و همینطور خود زنی برای بار اول که دادگاه رفتیم قاضی گفت که درگیری برای دو طرف بوده و دادگاه دیم برید برای دو طرف دیه میبرن که من اعتراض کردم تو جلسه که اینا دروغ میگن و خود زنی کردن چون‌ عموی بنده کاملا افتاده و پیر هستش که خود قاضی هم اشاره کرد به این موضوع که چطور ایشون شمارو زده!
حالا ابلاغیه اومده که پنج روز مهلت دارید بیایبد با سند که اگر اشتباه نگنم سربرگ نامه علل انتسابی نوشته بود ممنون میشم پاسخ بدین.
اینم اضافه کنم بعد درگیری دوباره برای دعوا اومدن که ما دعوا نکردیم اینم تو دادگاه برعکس برعلیه ما گفتن. بادرود

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .به نظر احضاریه مبنی بر دفاع از اتهام انتسابی می باشد .و در هر صورت چه درست یا نادرست علیه شما شکایتی شده که بایستی ضمن حضور در دادسرا از خود دفاع کنید و دم حضور میتواند به ضرر شما باشد