مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ورشکستگی شرکت از این شرکت طلب دارم

سوالی دارم خدمت شما

جهت مطالباتم از شرکت (با مسئولیت محدود) به دادگاه
دادخواست ورشکستگی و انحلال شرکت داده ام

حالا میخوام بدونم دادگاه چگونه حکم صادر میکند یا چه اقداماتی انجام میدهد چون شرکت دارایی ندارد و حساب بانکی شرکتشان خالی میباشد با توجه به استعلام که گرفتم
آیا در شرکت با مسئولیت محدود خود مدیران بعد انحلال شرکت با من تسویه حساب می کنند؟
در کل مراحل ورشکستگی شرکت دادگاه چگونه انجام میدهد تا به مطالباتم برسم؟
میشه مشاوره لازمه بدین. سپاس

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اول باید ورشکستگی شرکت ثابت شود
بعد باقی مراحل