مشاوره حقوقی رایگان - عدم نوشتن به موقع و ناقص گزارش شرح حادثه

باسلام بنده در حین دوره اموزشی خدمت در سپاه دچار حادثه پارگی رباط پا و همچنین شکستگی مهره 6کمر شدم که پادگان در گزارش شرح حادثه اسیب پا رو درج کرده و معلول حین خدمت تشخیص دادن و فقط یک درصد غرامت واسم زدن بدون از کارافتادگی، حالا از پادگان به دادسرای نظامی شکایت کردم واسه سهل انگاری در نوشتن به موقع شرح حادثه (چون یک ماه بعد از حادثه برام نوشتن) و همچین واسه ناقص نوشتن شرح حادثه (عدم نوشتن اسیب کمر باتوجه به وجود کلیه مدارک پزشکی موجود) به دلیل اینکه الان خدمت من تموم شده و نیاز به جراحی مهره کمر دارم و هزینش تقریبا 10میلیونه که اگه همون موقع گزارش رو مینوشتن من می تونستم با دفترچه بیمه سربازی به صورت رایگان جراحی و درمان شوم و حتی از ادامه خدمت معاف شوم که شرایطم بهتر شود، حال در دادگاه اگه به نفع من داده شود من میتونم از پادگان اموزشی درخواست دیه و دریافت هزینه جراحی کنم ؟ امکان درج جانبازی به دلیل شکستگی مهره کمر و پارگی رباط پا درحین دوره اموزشی وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، 1-شما می توانید در خواست غرامت و خسارت کنی به شرطی که بتوانی تقصیر پادگان و فردی که در گزارش کوتاهی کرده اثبات کنی. 2- مشمول جانبازی نیستی.