مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زن سابق برای نفقه از شهر خودش

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز سوال مهمی داشتم من 8 ماه قبل از خانم جدا شدم الان ازدواج کردم و پسرامم حضانت بمن داده شده این مدت درگیر اعسار مهریه بودم اعسارم با ده سکه پیش پذیرفته شد مشغول تهیه پول پیش اعسارم ساکن اصفهانم خانم سابقم سنندجیه در کمال تعجب دیدم ابلاغی از شورای حل اختلاف سنندج برام اومد مبنی بر اینکه تاخیر در پرداخت نفقه! اونم در حالیکه ثبت اولیه طلاق انجام شده در شهر خودم و پول مهریه رو که دادم ثبت نهایی میشه.. حالا موندم چطور وقتی من ساکن اصفهانم شورای حل اختلاف سنندج برام ابلاغ برای حضور فرستاده!!! مگه میشه؟؟!! خیلی اعصابم خراب شده، یا اینکه مگه اون زن میتونه نفقه بخواد؟ امکان داره به دروغ گفته باشه طلاق ندادم! آخه شناسنامه جدیدم اسم اون نیست اسم خانمم جدیدمه و اونم شناسنامه قدیمم که اسمش بوده دسته دزدیده بود قبلا.. خواهش میکنم بگید چطور وقتی محل سکونت من اصفهانه سنندج منو خواسته و دوم چطور وقتی مشغول تهیه پول پیش اعسارم د ثبت اولیه هم شده، رفته درخواست نفقه داده؟؟ اونم از شهر خودش!!

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نوع طلاق را نگفتید؟طلاق توافقی بوده؟یاطلاق به درخواست مرد؟
مطابق قانون زن می تواند دعاوی خانوادگی رادرمحل سکونت خودش مطرح کند لکن اگر هردو دعاوی مختلفی راعلیه همدیگرمطرح کرده باشند دادگاهی که دادخواست مقدم درانجا ارایه شده است صلاحیت رسیدگی یکجا به دعاوی رادارد شما به شورای سنندج مراجعه کنید واعلام کنید که گواهی عدم امکان سازش ودعوای طلاق ودعوای اعسار دراصفهان درجریان رسیدگی است که یاپرونده نفقه رابلحاظ ارایه دادخواست مقدم طلاق واعسار به اصفهان بفرستند یا باتوجه به نوع طلاق اگر طلاق توافقی یاازسایراقسام طلاق باین باشد یااینکه زن ناشزه باشدباتوجه به اینکه به اینکه درچنین حالتی به زن نفقه تعلق نمیگیرد رسیدگی به پرونده نفقه باید تا تعیین تکلیف پرونده طلاق وثبت طلاق متوقف شود